Ordinul Arhitecților din România (OAR)

Ordinul Arhitecților din România este o organizație profesională. Prin activitatea membrilor săi, O.A.R. are misiunea de a convinge societatea că arhitectura reprezintă, în primul rând, un act de cultură de interes public, cu implicații urbanistice, economice, sociale și ecologice. Printre obiectivele O.A.R. se numără intensificarea dimensiunii culturale a arhitecturii și consolidarea în jurul sediilor organizației și filialelor sale teritoriale a unor centre de arhitectură și cultură urbană; generarea unei politici a patrimoniului construit în România, arhitectura de valoare fiind un domeniu fundamental pentru calitatea vieții; adaptarea educației în arhitectură la tendințele mediului socio-economic și cultural

Lipoplast

Fondată în 1994 cu capital româno-german, Lipoplast a fost primul producător român de ferestre PVC. Calitatea produselor și profesionalismul managementului au stat la baza dezvoltării companiei, an de an.

Activitatea de producție este structurată în 4 unități de producție: pentru producția de cadre din PVC, pentru fabricarea termopanelor, pentru temperarea sticlei și una pentru laminarea profilelor din PVC cu folie ornamentală colorată.

Primăria Municipiului Timișoara

Primăria Timișoara reprezintă instituția de conducere care administrează Municipiul Timișoara și este permanent în slujba comunității locale pentru a rezolva nevoile acesteia, asigurând astfel îmbunătățirea calității vieții cetățenilor. Aceasta realizează acțiuni, lucrări, servicii și proiecte de interes public local pentru locuitorii orașului.Casa de cultură a municipiului Timișoara este o instituție de cultură care desfășoară activități cultural-artistice, distractive, recreative, de informare și educație permanentă pentru toți cetățenii orașului.

RETIM Ecologic Service SA

RETIM Ecologic Service SA este o companie de salubrizare înființată în 1997.
Societatea posedă Licență ANRSC Clasa I pentru serviciul public de salubrizare a localităților și este certificată TÜV conform sistemului de management integrat calitate, mediu, sănătate și securitate ocupațională.
Strategia RETIM Ecologic Service privind salubrizarea înseamnă acum un alt mod de colectare a deșeurilor menajere, protecția mediului, recuperarea materialelor refolosibile și valorificarea superioară a deșeurilor solide urbane. În acest fel, managementul deșeurilor se transformă în managementul resurselor, deșeurile devenind o sursă de materii prime și combustibil secundar, cu efect direct și imediat asupra mediului.

Administrația Fondului Cultural Național (AFCN)

Administrația Fondului Cultural Național (AFCN) este o instituţie publică autonomă, aflată în subordinea Ministerului Culturii, care operează la nivel național de peste 10 ani. Înființată în 2005 AFCN este principalul finanțator public al ofertei culturale din România care aplică un proces transparent de evaluare și selecție. Misiunea AFCN este să finanțeze proiecte ce susțin creaţia contemporană românească și valorizarea patrimoniului, ce contribuie la buna înţelegere a fenomenelor artistice precum şi la accesul cât mai larg al publicului la cultură.

Newsletter