Managementul deșeurilor în mediul construit

Evenimentul dedicat subiectului de management al deșeurilor este unul ce aduce împreună reprezentanți ai rețelei de salubrizare a orașului Timișoara, specialiști urbaniști și invitați din domeniul administrativ. Scopul acestui eveniment este de a facilita apariția unei punți de legătură între cele 3 domenii, pentru a contribui la îmbunătățirea vieții urbane și eficientizarea proceselor din domeniul salubrizării.

Moderator: Rudolf Gräf
Speakeri: Dan Pascu (Retim), Ana Branea, Marius Găman, Mihai Danciu (specialiști urbaniști), Răzvan Negrișanu, Aida Szilagyi (politic / administrativ)

Timeable:

17:00 Introducerea evenimentului și moderatorului
17:10 Introducere speakeri
17:11 Prezentare despre Managementul Deșeurilor (Dan Pascu)
17:21 Prezentare cu exemple de bune practici  (Ana Branea)
17:30 Discuție moderată
18:30 Întrebări din public & răspunsuri
19:00 Închidere eveniment

Evenimentul va fi urmată de proiecția filmului Demain, organizată în colaborare cu Institutul Francez. (2015, Franța)

Rudolf Gräf este un arhitect, absolvent al Universității Tehnice din Graz (TU Graz). Acesta a co-fondat Vitamin Architects, un birou de arhitectură al cărui activitate este axată pe mediul construit rezilient și centrat pe oameni, din Timișoara (RO). A lucrat ca expert în planificarea urbană, integrată și rezistentă la schimbările climatice pentru Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), în cadrul mai multor proiecte de cooperare internațională din Europa de Est. Fotografie: Canactions/Didichenko
Director General RETIM Cu o vastă experienţă în domeniul consultanţei în cadrul unei companii din Big Four, Dan Pascu a preluat funcţia de Director General în 2016. De atunci, compania RETIM este într-o continuă creştere, extinzându-şi zonele de activitate şi deservind la standard ridicate de calitate un număr din ce în ce mai mare de clienţi.