Managementul deșeurilor în industria construcțiilor

Masa rotundă dedicată subiectului de management al deșeurilor este un eveniment închis, ce aduce împreună reprezentanți ai rețelei de salubrizare a orașului Timișoara, specialiști urbaniști și invitați din domeniul administrativ. Scopul acestui eveniment este de a facilita apariția unei punți de legătură între cele 3 domenii, pentru a contribui la îmbunătățirea vieții urbane și eficientizarea proceselor din domeniul salubrizării.

Masa rotundă va fi urmată de proiecția filmului Demain, organizată în colaborare cu Institutul Francez. (2015, Franța)

Înscrierea la eveniment se face completând următorul formular:

Din păcate nu mai există locuri disponibile la acest eveniment. Te invităm să urmărești programul Beta 2020 și să te înscri la alte evenimente.
Rudolf Gräf este un arhitect, absolvent al Universității Tehnice din Graz (TU Graz). Acesta a co-fondat Vitamin Architects, un birou de arhitectură al cărui activitate este axată pe mediul construit rezilient și centrat pe oameni, din Timișoara (RO). A lucrat ca expert în planificarea urbană, integrată și rezistentă la schimbările climatice pentru Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), în cadrul mai multor proiecte de cooperare internațională din Europa de Est.

Fotografie: Canactions/Didichenko

Director General RETIM

Cu o vastă experienţă în domeniul consultanţei în cadrul unei companii din Big Four, Dan Pascu a preluat funcţia de Director General în 2016. De atunci, compania RETIM este într-o continuă creştere, extinzându-şi zonele de activitate şi deservind la standard ridicate de calitate un număr din ce în ce mai mare de clienţi.

Din păcate nu mai există locuri disponibile la acest eveniment. Te invităm să urmărești programul Beta 2020 și să te înscri la alte evenimente.