Viitorul practicii de arhitectură, astăzi: Atelier ACAN

Conferință + atelier despre urgențele climatice și ale biodiversității , despre locul pe care îl ocupă arhitectura în cadrul acestora și cum poți TU să te implici pentru a face o diferență.

ACAN s-a înființat în Londra de-a lungul verii anului 2019; în această discuție vă vom aduce la cunoștință felul în care ACAN a fost conceput, înființat și extins. Vom explica principiile și activitățile fundamentale ale rețelei, vom prezenta unele acțiuni deja întreprinse și vom explica schimbările pe care încercăm să le introducem. De asemenea, vom discuta despre cum am putea să construim campanii eficiente și să realizăm o rețea incluzivă de indivizi implicați, care să colaboreze pentru a aborda crizele climatice și ale biodiversității.

Va exista o scurtă sesiune de Q&A înainte de a împărți participanții în grupuri. Prin intermediul unui mediator ACAN, va trebui să discutați despre problemele care vă afectează zona și domeniile de activitate, cum ar putea fi acestea depășite și ce ar fi necesar de făcut pentru a aduce schimbări pozitive.

Aceasta nu va fi o conferință obișnuită, iar participarea publicului va fi esențială! Nu trebuie să vă fie teamă, vom crea un forum distractiv și incluziv pentru ca participanții să își poată exprima părerile și să interacționeze cu ceilalți, pentru a-și împărtăși preocupările. Mișcarea se dezvoltă și ne dorim ca voi toți să faceți parte din ea.

Înregistrarea se face aici.

ACAN este o rețea de persoane din cadrul arhitecturii și al profesiilor din domeniul construcțiilor, care abordează și acționează în direcția celor două situații de criză cu care ne confruntăm: schimbările climatice și colapsul ecologic. www.architectscan.org