Atelier BIM

Evenimentul reprezintă un moment important în demersul ce adresează viitorul profesiei intenționând să ofere, cu ajutorul experților, o imagine de ansamblu asupra modului în care tehnologia BIM poate fi folosită în proiecte,în special în faza de execuție. Topicul principal se axează pe legătura dintre arhitect și proiectant general.

Atelierul (a doua zi a evenimentului) îi dă participantului posibilitatea de a lucra îndeaproape cu invitații din cadrul conferinței și de a avea o experiență practică a utilizării BIM în proiectele proprii.

Pentru a vă înscrie la acest eveniment, vă rugăm să completeți formularul de mai jos:


Daniela a terminat o Universitate de Inginerie, cu specializarea de Automatică și IT industrial, în cadrul Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică. A intrat în industria construcțiilor în 2013 în cadrul echipei de BIM, dar având pasiune pentru tehnologie și dorința de a-și crește cunoștiințele în lumea BIM. Curând după intrarea în echipă, a fost promovată ca Tehnician BIM, iar acum lucrează ca Digital Engineering Lead pentru una dintre cele mai mari companii de construcții din UK. Daniela a avut un rol cheie în crearea unei strategii BIM pentru unele dintre cele mai mari proiecte din Londra. De asemenea, a jucat un rol esențial în dezvoltarea planului de afaceri BIM pentru un întreg sector, plan pus acum în aplicare și fiind pe deplin în desfășurare pentru toate proiectele majore conduse de unul dintre cei mai mari contractori din Marea Britanie.

Alin și-a început cariera ca Desenator Tehnic la unul din cele mai mari studiouri de proiectare din orașul său natal, Timișoara. După terminarea studiilor de Arhitectură și Urbanism la Universitatea Politehnica Timișoara, se alătură unui important birou de project management și arhitectură din Timișoara unde lucrează în rolul de Arhitect Principal și BIM Manager la unele dintre cele mai importante proiecte de investiții străine din regiune. Ulterior se alatură biroului Foster and Partners ca BIM and Design Systems Coordinator, iar pasiunea lui pentru tehnologii de proiectare se îndreaptă către mari proiecte comerciale și de infrastructură în Orientul Mijlociu și Asia.

Newsletter