COVID-19 siguranță sanitară

Responsabilitatea înseamnă și respectarea normelor de siguranță sanitară.

Astfel, datorită contextului epidemiologic în care se desfășoară BETA 2020, luăm toate măsurile care ne stau în putință pentru a vă oferi cel mai sigur cadru de derulare al evenimentelor

Voluntarii noștri vor efectua un triaj epidemiologic la accesul oricărui eveniment. Se va verifica temperatura fiecărui participant, iar persoanele a căror temperatură depășește 37,3°C, sau care refuză măsurarea acesteia, nu vor putea lua parte la eveniment.

Punem la dispoziție kit covid (dezinfectant, mască) la accesul în oricare dintre expoziții/la orice eveniment.

Dezinfectăm periodic suprafețele și aerisim zilnic spațiile expoziționale.

Purtarea măștii, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pe toată durata evenimentelor indiferent dacă acestea se desfășoară în interior sau exterior. Păstrarea distanței de 2 m între persoane este obligatorie cu excepția membrilor aceleiași familii sau a grupurilor de până la 3 persoane.

Vă rugăm să respectați idicațiile de circulație unidirecționale, cât și pe cele de ocupare a locurilor fără a schimba poziționarea acestora.

Vă recomandăm să vă igienizați mâinile atât la intrarea cât și la ieșirea din cadrul evenimentelor/expozițiilor.

Încercați că limitați durata de vizitare a expozițiilor la maxim 2 ore, iar dacă spațiul expozițional este vizibil aglomerat vă rugăm să așteptați afară.

Ne vom asigura că toate măsurile și restricțiile impuse de legislație vor fi respectate pentru a oferi siguranță și protecție tuturor participanților la evenimentele noastre.